Српски Srpski English

Ulogujte se

Ulogujte se

Pretraga
Pronađite nas na

Događaji

Koncert ZA NAS!

28. 09. 2016.

Autor: AS Centar za osnaživanje mladih osoba koje žive sa HIV-om i AIDS-om

Poštovani/a, Pozivamo Vas, da nam se pridružite. 28. septembra 2016. godine. Centar za osnaživanje mladih osoba koje žive sa HIV-om i AIDS-om A

Koncert ZA NAS!

Poštovani/a,

Pozivamo Vas, da nam se pridružite. 28. septembra 2016. godine.

Centar za osnaživanje mladih osoba koje žive sa HIV-om i AIDS-om „AS“ udruženje Više od pomoći AID+ i Asocijacija za podršku ženama i deci ugroženim HIV-om Žena plus, proslavljaju Dan posvećen osobama koje imaju HIV, pod sloganom „ZA NAS!“, u ustanovi kulture Opštine Stari grad „Parobrod“ od 19:00 do 21:00 časova, Kapetan Mišina 6a, Beograd.

Nastupaju:

 Jasmina Trumbetaš Petrović, prvakinja opere Narodnog pozorišta Beograd,

 Mihajlo Šljivić, solista opere Narodnog pozorišta Beograd,

 Marko Pantelić, solista Nove beogradske opere,

 Emilija Petković, profesor klavira u muzičkoj školi „Kosta Manajlović“,

 i gosti iznenađenja.

Istog dana Vas pozivamo kod Terazijske česme u Beogradu od 14:00 do 18:00 gde će se održati centralna ulična manifestacija koja će okupiti predstavnike/ce institucija, organizacija civilnog društva, aktiviste/kinje i građane/ke sa ciljem da zajedno podstaknu solidarnost, toleranciju i razumevanje sa osobama koje imaju HIV ili AIDS u Srbiji.

Posetioci će moći da dobiju besplatno kondome, zdravstveno-vaspitne i informativno-edukativne brošure, knjižice i različite informacije od strane volontera/ki i aktivista/kinja sa ciljem promocije zdravih stilova života, informisanja o dostupnim uslugama i promocije ljudskih prava, tolerancije i ravnopravnosti uz ram podrške i solidarnosti sa osobama koje imaju HIV infekciju ili AIDS u Srbiji.

Obraćamo Vam se sa željom da nam se pridružite i time nam pomognete u promovisanju vidljivosti osoba koje žive sa HIV-om ili AIDS-om. Vaša podrška i prisustvo nam je od izuzetnog značaja jer samo zajedno možemo da damo doprinos u cilju smanjenja stigme i diskriminacije osoba sa HIV-om i AIDS-om i zato se iskreno nadamo da ćete se odazvati našem pozivu.

Dan posvećen osobama koje imaju HIV infekciju ili AIDS se obeležava u okviru projekta „Ko je heroj? 2, koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije MOS. i sprovodi se uz učešće partnera: Savez udruženja pacijenata Srbije SUPS, Krovna organizacija mladih Srbije KOMS,  Forum organizacija civilnog društva za HIV i AIDS FOCDHA, Kancelarija za mlade Obrenovac, Kancelarija za mlade Loznica, Asocijacija za podršku ženama ugroženim HIV-om Žena plus, Više od pomoći AID plus, Udruženje NGO OEF, Udruženje LGBT Srbija, Muzičko opersko teatarska organizacija MOTO, Udruženje Dj-eva ODAN organizacija, Internet medijski pokrovitelj prvi LGBT Radio u Srbiji i prvi regionalni portal za prevenciju seksualno prenosivih infekcija, HIV-a i AIDS-a, Testiraj se! jer je bitno da brinemo o sebi i drugima.

#PlhivDay #KOMS #MLADI #HIVtesting #SDGs #HealthForAll #SDG #Youth #Health #GetInvolved! #StopHIVTogether #YouthVoices #GYAN #Belgrade #Serbia #‎KojeHeroj‬? #MOS #SUPS #FOCDHA #YouthDay #IYD #IYD2016 #YouthVoice #KZM #GNEZDO #GlobalHealth #GYSD #GlobalGoals #SustainableYouth #Sustainable

 

Za dodatne informacije:

Đurica Stankov

+381605030402

office@aids-support.org

Ukoliko želite da prijavite neprimeren sadržaj kontaktirajte administratora.

Komentara

Još uvek nema komentara

Pošalji komentar

Za slanje komentara morate biti prijavljeni

ili