Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Новости

Кренуло снимање играно документарног филма о Прокупљу

Снимање играно-документарног филма о Прокупљу, у режији Жикице Јовановића, најављено је перформансом Филм клуба Прокупље за медије и јавност у центру

Кренуло снимање играно документарног филма о Прокупљу

Снимање играно-документарног филма о Прокупљу, у режији Жикице Јовановића, најављено је перформансом Филм клуба Прокупље за медије и јавност у центру нашег града.

- Ово ће бити филм који ће на, досада невиђен и јединствен начин, испричати причу о малом месту на југу Србије. Сматрамо да ћемо тако брже стићи до међународних фестивала, рекао је аутор најављеног филма Јовановић и додао да ће се потрудити да буду оригинални и уведу нове начине презентовања туристичких места и потенцијала. Према његовим речима, управо је то шанса да за наше место чују и боље га упознају људи широм света.

Сценарио за филм написали су Србијанка Станковић и Жикица Јовановић, за камеру су задужени Звездан Марковић и Војкан Аранђеловић, музику ће радити Ивица Траиловић, а сарадник је Бранислав Росић. Овој екипи ће се у наредном периоду прикључити још људи, који ће учинити филм професионалнијим.

- У овај филм смо укључили и наше млађе суграђане, али и искусне старије глумце, који ће у њему имати улогу наратора. Планирамо да укључимо и једног од познатих глумаца са којим тренутно преговарамо. То ће донети једну посебну маркетиншку ноту филму, али за то су нам потребна финансијска средства, нагласио је Жикица Јовановић.

Овом приликом екипа која ради на филму позвала је све који могу и желе да помогну његову реализацију да се јаве и подрже ову причу, чији је једини циљ промоција града и живота у њему. Телефон на који се можете јавити, уколико желите да помогнете и подржите рад ових ентузијаста је 063/8130714 или путем мејла, на адресу sakcija@beotel.net

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или