Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Пројекти

Искористи ДАР упао у Центрифугу

20. 08. 2015.

Аутор: Друштво за академски развој

Наш пројекат Искористи ДАР , који смо пријавили на конкурс Ерсте банке СУПЕРСТЕ , успешно је прихваћен и конкуришеза једну од главних награда. Ци

Искористи ДАР упао у Центрифугу

Наш пројекат “Искористи ДАР“, који смо пријавили на конкурс Ерсте банке “СУПЕРСТЕ”, успешно је прихваћен и конкурише за једну од главних награда.

Циљ пројекта “Искористи ДАР” је да кроз свеобухватну едукацију путем интерактивних предавања и радионица из свих наведених области ученици стекну знања и вештине које ће им омогућити да лакше изаберу свој будући животни пут. Веома смо срећни што је пројекат упао у Центрифугу – једну фазу Суперсте циклуса која је намењена организацијама и неформалним групама које желе да своје друштвеноодговорне пројекте развијају и одржива, дугорочна и целовита решења.

Да бисмо дошли до циља потребно је да испунимо још неколико услова, за шта сте нам ВИ ПОТРЕБНИ!

Прикупљање подршке заједнице

Суперсте тим, који чине представници Ерсте Банке и Фондације Докукино, прегледаће све пријављене пројекте и одобрити оне који се уклапају у пропозиције програма. Ти пројекти постају јавно доступни на платформи superste.net, а за њих ће заједница моћи да гласа до краја августа. Гласање преко платформе одности 70% подршке, док ће за преосталих 30% бити заслужни гласови пристигли преко Фејсбука и Твитера.

Идеодром

Четрдесет пројеката који добију најбројнију подршку заједнице учествоваће на Идеодрому, хакатону на ком ће идеје развијати у раду са менторима. На крају Идеодрома жири бира финалисте.

Двадесет пројеката по оцени жирија улази у финале Центрифуге и пролази кроз још један круг гласања. Подршка заједнице у овом тренутку још једном постаје важна, а гласови на платформи се прикупљају из почетка. У овој фази заједница одлучује о победничким пројектима.

Победници Центрифуге

Победници ће бити проглашени у септембру, када почиње пријава за Клуб Суперсте.

Имајући све горе наведено у виду, посетите страницу нашег пројекта и ПОДРЖИТЕ НАС!

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или