Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Обавештења

Пуштен у рад портал eprigovor.rs

26. 12. 2017.

Аутор: Удружење Народни парламент

Удружење Народни парламент израдило је веб сајт www.eprigovor.rs путем ког се грађани и грађанке Лесковца могу упознати са услугама које Градска уп

Пуштен у рад портал eprigovor.rs

Удружење Народни парламент израдило је веб сајт www.eprigovor.rs путем ког се грађани и грађанке Лесковца могу упознати са услугама које Градска управа града Лесковца пружа, као и са поступком подношења приговора на услуге. На сајту је доступан преглед свих услуга са основним информацијама, по одељењима која су надлежна. Такође, путем формулара на сајту, грађани и грађанке који нису задовољни неком пруженом услугом врло лако могу упутити приговор надлежном одељењу Градске управе.

Градска управа града Лесковца је у току 2016. године пружила више од 57.000 услуга од тражених 79.000, што значи да није пружено више од 21.000 услуга које су корисници затражили. Законом о општем управном поступку предвиђено је правно средство које корисници могу искористити уколико нису задовољни квалитетом пружене услуге – приговор због начина пружања јавне услуге. По доступним подацима из Дигиталног информатора о раду, није било ни једног приговора грађана на услуге.

Сваки пут када корисник услуга није задовољан радом службеника управе, ефикасношћу пружања услуге, њеним квалитетом и томе слично може искористити своја законска права и уложити приговор. Путем овог веб сајта, грађани и грађанке Лесковца могу лако, у пар минута, искористити ово своје законско право.

Израда овог веб сајта омогућена је пројектом „Отворени подаци за квалитетније услуге“ који спроводи Удружење Народни парламент уз финансијску подршку Програма Уједињених нација за развој (УНДП).

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или