Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Конкурси

Конкурс за пројектну сарадњу и програмску подршку у оквиру пројекта Отворена врата правосуђа

29. 05. 2019.

Аутор: Удружење Народни парламент

Комитет правника за људска права (JUKOM) у сарадњи са 11 организација које се баве људским правима и развојем демократије, као и струковних уд

Конкурс за пројектну сарадњу и програмску подршку у оквиру пројекта Отворена врата правосуђа

Комитет правника за људска права (JUKOM) у сарадњи са 11 организација које се баве људским правима и развојем демократије, као и струковних удружења правосуђа (Центар за европске политике; Удружење тужилаца и заменика јавних тужилаца Србије; Мрежа одбора за људска права у Србији; Друштво судија Србије; Транспарентност Србија; Београдски центар за безбедносну политику; Партнери за демократске промене; Београдски центар за људска права; Центар за правосудна истраживања; Народни парламент Лесковац и Форум судија Србије) расписује Позив за пројектну сарадњу и програмску подршку у оквиру пројекта Отворена врата правосуђа који је подржан од стране Америчке агенције за међународни развој (УСАИД).

О оквиру Позива за пројектну сарадњу и програмску подршку биће подржано 15 организација цивилног друштва, по једна из следећих места: Ниш, Крагујевац, Нови Сад, Сомбор, Зрењанин, Ужице, Неготин, Шабац, Ивањица, Врање, Краљево, Крушевац, Панчево, Лесковац и Књажевац.

Позив подразумева пројектну сарадњу и програмску подршку организацијама цивилног друштва у локалним срединама, умрежавање организација на националном нивоу и развијање интерактивне комуникације између грађана, цивилног друштва и правосуђа у локалним срединама.

Општи циљ пројектаОтворена врата правосуђа” је јачање поверења грађана у рад правосудних институција у Републици Србији кроз побољшање комуникације између грађана и правосуђа.

Рок за подношење пријавног обрасца са пратећом документацијом је петак, 07.​ ​јун 2019. године, до краја дана.

Подношење пријавног обрасца са пратећом документацијом за учешће на Позиву се врши искључиво електронским путем преко мејла grantovi@yucom.org.rs.

Пријавни обрасци са пратећом документацијом који буду достављени на други начин неће бити разматрани.

Позив и детаљан водич за подношење пријавног обрасца са пратећом документацијом се налази у прилогу овог текста, а више информација о пројекту, ​пријавном обрасцу можете пронаћи на сајту Комитета правника за људска права (JUKOM).

За сва питања и недоумице, JUKOM тим вам стоји на располагању путем мејла grantovi@yucom.org.rs.

Позив за подношење предлога пројеката.

Пријавни образац.

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или