Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Догађаји

СТУДИРАЈ У АУСТРАЛИЈИ! Сазнај како БЕСПЛАТНО!

20. 08. 2021.

Аутор: Друштво за академски развој

Аустралијско-српска привредна комора (ASCC) организује ПРВИ БЕСПЛАТАН вебинар (онлајн семинар) о студирању у Аустралији. Аустралијско-српска привр

СТУДИРАЈ У АУСТРАЛИЈИ! Сазнај како БЕСПЛАТНО!

Аустралијско-српска привредна комора (ASCC) организује ПРВИ БЕСПЛАТАН вебинар (онлајн семинар) о студирању у Аустралији.

Аустралијско-српска привредна комора је основана 2017. године у оквиру које је Сектор за образовање први од формираних сектора. Сектор за образовање има за циљ побољшање сарадње Аустралије и Републике Србије на пољу образовања, што је циљ који подржавају међународне дипломате из обе државе. Један од главних пројеката које је покренуо овај сектор јесте приближавање аустралијских универзитета студентима из Републике Србије и региона.


У оквиру пројекта, Сектор за образовање је остварио сарадњу са водећим универзитетима из Аустралије који су заинтересовани за остваривање веће приступачности за студенте из нашег региона. Званично покретање програма за ширу јавност остварује се кроз БЕСПЛАТАН ОНЛАЈН СЕМИНАР који ће се одржати у петак 20. августа 2021. године са почетком у 10 часова ујутру (по времену у Београду). Вебинар ће се дотаћи главних питања и недоумица која будући студенти могу имати, али нису имали прилике да добију конкретан одговор. То ће омогућити непосредан и директан приступ стручњацима за образовање два највећа аустралијска универзитета.

Универзитет Монаш у Мелбурну и Универзитет Западне Аустралије у Перту, имају веома високу репутацију широм света (налазе се на листи 100 најбољих универзитета на свету, QS Top Universities Ranking). Током вебинара, стручњаци за образовање са ова два универзитета ће представити програме и стипендије који су доступни нашим студентима. Пред крај вебинара, студенти ће имати прилику за постављање питања.

Након вебинара, учесници ће добити сав материјал са вебинара, укључујући и списак програма и стипендија, уз приступ званичном вебсајту за додатне информације. Учесници ће такође бити повезани са представницима универзитета који им могу бити од помоћи у процесу аплицирања за студије у Аустралији.

Вебинар је намењен свима који су заинтересовани за основне, мастер или докторске студије у Аустралији.

Број учесника вебинара је ограничен, због чега саветујемо да се пријавите што пре. Учешће је бесплатно за све регистроване учеснике, али неће бити могуће за оне који се не региструју.

Регистрација се врши овде: https://bit.ly/asccstudyinaus 

Вебинар је подржан од стране Друштва за академски развој из Београда.

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или