Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Догађаји

Још једно признање Топличком центру

03. 02. 2020.

Аутор: Топлички центар за демократију и људска права

Универзитет у Пенсилванији је и ове године на листу најбољих светских истраживачких организација које се баве темом транспарентности и добре управе у

Још једно признање Топличком центру

Универзитет у Пенсилванији је и ове године на листу најбољих светских истраживачких организација које се баве темом транспарентности и добре управе уврстио Топлички центар за демократију и људска права. Топлички центар је рангиран као 35. на свету у GlobalGoToThinkTankIndexReport 2019, извештају који један од најпрестижнијих универзитета на светуобјављује последњих 14 година.

Годишњи GlobalGoTothinkTankIndex рангира водеће светске истраживачке центре у различитим категоријама. Извештај је резултат панела одржаних са представницима близу две хиљаде институција, стручњака из штампаних и електронских медија, академске заједнице, јавних и приватних донаторских институција и влада широм света.

Овим поводом, председник Топличког центра за демократију и људска права, Драган Добрашиновић је изјавио: „Чињеница да смо већ другу годину за редом најбоље пласирана организација не само из Србије, него и са простора бивше СФРЈ, Балкана и Централне Европе, представља велико признање и подстицај за будући рад. Ово признање треба да послужи као охрабрење и другим организацијама, али и грађанима Србије у борби за успостављање политичког система и праксе у којој ће власт бити контролисана и подређена интересима грађана“.

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или