Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Догађаји

Одржана радионица МИТОВИ И ЧИЊЕНИЦЕ О ЗАПОШЉАВАЊУ ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

05. 10. 2018.

Аутор: Удружење предузећа за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом Републике Србије

У оквиру реализације програма УСМЕРИМО СЕ НА БИТНО, у просторијама УИПС-а 5. октобра 2018. године је уз учешће представника Министарства за рад, запо

Одржана радионица МИТОВИ И ЧИЊЕНИЦЕ О ЗАПОШЉАВАЊУ ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

У оквиру реализације програма УСМЕРИМО СЕ НА БИТНО, у просторијама УИПС-а 5. октобра 2018. године је уз учешће представника Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Националне службе за запошљавање, предузећа за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом и чланова тима CBEP-EU одржана радионица МИТОВИ И ЧИЊЕНИЦЕ О ЗАПОШЉАВАЊУ ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ, коју је водила Проф. др Гордана Одовић са Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију Универзитета у Београду.

На радионици су представљени резултати најновијих светских истраживања у области стицања и одржања запослења особа са инвалидитетом, размењени лични и професионални ставови учесника о овој теми, а захваљујући учешћу и Ерве Буига, вође пројекта "ЕУ подршка политици запошљавања" могло се чути више информација о приступу овој теми на нивоу Европске уније и посебно у Републици Француској.

Посебан део радионице био је посвећен едукацији о разумним прилагођавањима радног места и примерима асистивних технологија, које лагано налазе своје свакодневно место у пракси и наше земље.

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или