Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Догађаји

Одржана радионица НАБАВКА СА СМИСЛОМ-ОДГОВОР ПРАКСЕ

18. 09. 2018.

Аутор: Удружење предузећа за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом Републике Србије

У оквиру програма 'Усмеримо се на битно' који је подржало Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања на Сталном отвореном конкурсу

Одржана радионица НАБАВКА СА СМИСЛОМ-ОДГОВОР ПРАКСЕ

У оквиру програма "Усмеримо се на битно" који је подржало Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања на Сталном отвореном конкурсу за унапређење положаја особа са инвалидитетом у Републици Србији у 2018. години, УИПС је у Центру за стручно усавршавање у Шапцу, 18.09.2018. године, пред четрдесет учесника, одржао радионицу НАБАВКА СА СМИСЛОМ-ОДГОВОР ПРАКСЕ.

Набавка са смислом има неекономску мотивацију и шансу да постане јединствена јер је њена стварна вредност већа од износа који је плаћен, као што је природа куповине роба и услуга предузећа за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом.

На радионици су говорили помоћник градоначелника Шапца Горан Стојићевић, саветница за запошљавање у НСЗ Филијала Шабац Наташа Станић, office менаџер Удружења пословних жена Данијела Драча Живковић и Милош Милутиновић из компаније Delhaize Serbia.

Надахнуто предавање "Познавање психолошких и социолошких аспеката различитих природа инвалидиности у организацији радног места" одржале су Проф. др Марина Радић Шестић и Доц. др Биљана Милановић Доброта са Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију Универзитета у Београду.

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или