Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Догађаји

Интерактивна радионица Добро је бити добар у Кикинди

29. 08. 2018.

Аутор: Удружење предузећа за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом Републике Србије

У Центру за стручно усавршавање у Кикинди, 29. аавгуста 2018. године, УИПС је реализовао интерактивну радионициу 'Добро је бити добар' као једну од г

Интерактивна радионица Добро је бити добар у Кикинди

У Центру за стручно усавршавање у Кикинди, 29. аавгуста 2018. године, УИПС је реализовао интерактивну радионициу "Добро је бити добар" као једну од главних активности програма "Усмеримо се на битно" који је добио поверење Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања на Сталном отвореном конкурсу за унапређење положаја особа са инвалидитетом у Републици Србији у 2018. години.

О важности активације особа са инвалидитетом и послодаваца са отвореног тржишта рада у области професионалне рехабилитације и запошљавања особа са инвалидитетом говорили су Мр Павле Почуч, заменик покрајинског секретара за привреду и туризам, Сттанислава Хрњак, председница Скупштине Града Кикинда, Ђурђина Јекнић из Националне службе за запошљавање, Филијала Кикинда, Јасмина Пољан, директорица производње и Валентина Рађеновић, чланица стручног тима ЗР "Лира" доо из Кикинде. О неопходности укључивања предузећа за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом у круг тзв. "одговорних набавки" приватних компанија, говорила је Мирјана Пантелић, секретарка УИПС-а.

На задовољство свих учесника панел "О љубави. Разумевању. И ходању у туђим ципелама"  водила је Марија Грујић Бепа.

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или