Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Догађаји

Oдржан Округли сто "Између знања, информација и праксе"

07. 10. 2016.

Аутор: Удружење предузећа за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом Републике Србије

У просторијама УИПС-а 7. октобра 2016. године је у оквиру реализације пројекта 'Подршка развоју адаптивних вештина особа са инвалидитетом' који је по

Oдржан Округли сто "Између знања, информација и праксе"

У просторијама УИПС-а 7. октобра 2016. године је у оквиру реализације пројекта "Подршка развоју адаптивних вештина особа са инвалидитетом" који је подржало Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања на Сталном отвореном конкурсу за унапређење положаја особа са инвалидитетом у Републици Србији у 2016. године, одржан Округли сто "Између знања, информација и праксе", уз учешће стручњака различитих профила из више градова у земљи, који се баве пословима социјалне интеграције и пружањем професионалне асистенције особама са инвалидитетом.

Уводну реч су дале Вера Пешут, шеф Одсека за подстицање развоја социјалног предузетништва, професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом при Сектору за запошљавање Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Јасмина Станић, саветница за запошљавање особа са инвалидитетом у Секретаријату за привреду и туризам Владе АП Војводине.

На овом сусрету учесници су отворено разговарали о разноврсности и квалитету услуга професионалне асистенције и социјалне интеграције у предузећима за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом, очекиваним ефектима рада чланова стручних тимова, евалуацији и мониторингу њиховогу и највећим изазовима са којима се суочавају у свом раду.

У радној и сарадничкој атмосфери учесници су изнели своја виђења предложених тема, а усвојени закључци биће смернице за њихов даљи рад и уједначавање квалитета услуга које пружају.

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или