Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Догађаји

Друга ”Недеља парламентаризма”

07. 11. 2016.

Аутор: Центар за истраживање, транспарентност и одговорност

Народна скупштина Републике Србије и иницијатива Отворени парламент настављају са активностима које имају за циљ боље повезивање и упознавање грађана

Друга ”Недеља парламентаризма”

Народна скупштина Републике Србије и иницијатива Отворени парламент настављају са активностима које имају за циљ боље повезивање и упознавање грађана и грађанки Србије са радом Народне скупштине.
Задовољство нам је да Вас обавестимо да ће се друга “Недеља парламентаризма” одржати од 7. до 13. новембра 2016. године.
“Недеља парламентаризма” представља серију различитих догађаја који за циљ имају да се отвори простор за дебату о учешћу грађана у демократским процесима, значају отворености парламента као институције, као и различитим начинима комуникације између грађана и њихових директно изабраних представника.
Надамо се да ћете нам се ове године придружити да заједно, као партнери, развијамо идеје и допринесемо повезивању и упознавању грађана и грађанки са радом Парламента.

Уколико су Вам потребне додатне информације можете да се обратите Бојани Џуловић, на е-маил адресу bojana.dzulovic@crta.rs или на број телефона 063 591 243.

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или