Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Акције

ДАР вас позива у Партнерство против политичког запошљавања

22. 01. 2016.

Аутор: Друштво за академски развој

Друштво за академски развој вас позива да се прикључите Партнерству против партијског запошљавања. Желимо да створимо неформалну мрежу истомишље

ДАР вас позива у Партнерство против политичког запошљавања

Друштво за академски развој вас позива да се прикључите Партнерству против партијског запошљавања.

Желимо да створимо неформалну мрежу истомишљеника и бораца за друштво без корупције, која ће својим активностима допринети да се послови у Србији добијају на основу знања, стручности, искуства и способности, без обзира на (не)поседовање партијске књижице, па Вас овим путем позивамо да нам се придружите. Формулар можете наћи на нашем сајту. Наравно, тамо ће се налазити списак свих потписника/ца и њихови логои. Поред тога, сваки потписник ће добити банер који може окачити на сопствену веб презентацију као знак приступања Партнерству.

У четвртак, 28. јануара 2016. године, са почетком у 13 часова у Медија центру биће одржано представљање Партнерства и пројекта "Корупција (ни)је опција". Међу говорницима ће се наћи и потписници Партнерства, јер нам је изузетно важно да пошаљемо што јачу поруку грађанима Србије да у овој земљи има још увек људи који су чврсто решени да се боре за друштво без корупције.

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или