Српски Srpski English

Login

Login

Search
Find us on

Open Calls

Konkurs za finansiranje omladinskih projekata – Mladi su zakon 2016

16. 06. 2016.

Author: Udruženje Narodni parlament

Udruženje Narodni parlament, resurs centar Ministarstva omladine i sporta za Jablanički i Pčinjski okrug, u saradnji sa udruženjem Veles iz Vladič

mladi-su-zakon

Udruženje Narodni parlament, resurs centar Ministarstva omladine i sporta za Jablanički i Pčinjski okrug, u saradnji sa udruženjem „Veles“ iz Vladičinog Hana i Kancelarijama za mlade iz Vlasotinca, Vladičinog Hana, Vranja i Trgovišta, a uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, u okviru programa MLADI SU ZAKON raspisuje konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih.

Ako ste kreativni, hrabri, humani, ako želite da omogućite kvalitetniji život vršnjacima, mladima ali i drugim sugrađanima u svojoj lokalnoj zajednici i imate između 15 i 30 godina, učestvujte u programu MLADI SU ZAKON koji se realizuje sedmu godinu za redom u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih širom Srbije!

Na konkurs mogu da se prijave udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova, kao što su đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Jablaničkog i Pčinjskog okruga. Neformalne omladinske grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu.
Ovde može preuzeti SMERNICE konkursa i obrazac za pisanje predloga projekta. Konkurs je otvoren do 10. jula 2016. godine!

Predstavnici odabranih omladinskih grupa/udruženja mladih biće pozvani na trodnevnu obuku za pisanje projekata i upravljanje projektnim ciklusom, koja će se okvirno održati u periodu od 15. – 30. jula 2016. godine.

Konačni rezultati konkursa, odnosno predlozi projekata koji će biti finansirani biće objavljeni 10. avgusta 2016. godine.

If you wish to report inappropriate content please contact the administrator.

comments

No comments

Send comment

To post comments you must login

or