Српски Srpski English

Login

Login

Search
Find us on

Events

Predstavljanje „Nedelje parlamentarizma“

02. 06. 2015.

Author: Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost

Narodna skupština Republike Srbije i inicijativa Otvoreni Parlament, uz podršku USAID i Britanske ambasade u Beogradu, Vas pozivaju na Info sesiju

Predstavljanje „Nedelje parlamentarizma“

Narodna skupština Republike Srbije i inicijativa Otvoreni Parlament, uz podršku USAID i Britanske ambasade u Beogradu, Vas pozivaju na Info sesiju povodom predstavljanja „Nedelje parlamentarizma“ koja će biti održana u Maloj sali doma Narodne skupštine, u utorak 2. juna 2015. sa početkom u 11 časova. 

Nedelja parlamentarizma predstavlja seriju događaja koji za cilj imaju bolje povezivanje i upoznavanje građana i građanki Srbije sa radom Narodne skupštine. Osnovna ideja ovog koncepta, nastalog po ugledu na "Parliament Week" koji je razvio parlament Velike Britanije, jeste da se serijom različitih događaja otvori prostor za debatu o učešću građana u demokratskim procesima, značaju otvorenosti parlamenta kao institucije, kao i različitim načinima komunikacije između građana i njihovih direktno izabranih predstavnika. Nedelja parlamentarizma će se održati od 19. do 25. oktobra 2015. godine.

If you wish to report inappropriate content please contact the administrator.

comments

No comments

Send comment

To post comments you must login

or