Српски Srpski English

Login

Login

Search
Find us on

Actions

DAR vas poziva u Partnerstvo protiv političkog zapošljavanja

22. 01. 2016.

Author: Društvo za akademski razvoj

Društvo za akademski razvoj vas poziva da se priključite Partnerstvu protiv partijskog zapošljavanja. Želimo da stvorimo neformalnu mrežu istomišlje

DAR vas poziva u Partnerstvo protiv političkog zapošljavanja

Društvo za akademski razvoj vas poziva da se priključite Partnerstvu protiv partijskog zapošljavanja.

Želimo da stvorimo neformalnu mrežu istomišljenika i boraca za društvo bez korupcije, koja će svojim aktivnostima doprineti da se poslovi u Srbiji dobijaju na osnovu znanja, stručnosti, iskustva i sposobnosti, bez obzira na (ne)posedovanje partijske knjižice, pa Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite. Formular možete naći na našem sajtu. Naravno, tamo će se nalaziti spisak svih potpisnika/ca i njihovi logoi. Pored toga, svaki potpisnik će dobiti baner koji može okačiti na sopstvenu veb prezentaciju kao znak pristupanja Partnerstvu.

U četvrtak, 28. januara 2016. godine, sa početkom u 13 časova u Medija centru biće održano predstavljanje Partnerstva i projekta "Korupcija (ni)je opcija". Među govornicima će se naći i potpisnici Partnerstva, jer nam je izuzetno važno da pošaljemo što jaču poruku građanima Srbije da u ovoj zemlji ima još uvek ljudi koji su čvrsto rešeni da se bore za društvo bez korupcije.

If you wish to report inappropriate content please contact the administrator.

comments

No comments

Send comment

To post comments you must login

or